

„W TO, CO ROBISZ, ANGAŻUJ SIĘ MAKSYMALNIE I RÓB TO JAK NAJLEPIEJ!”
CZY WIESZ, ŻE KFC ROZROSŁO SIĘ JUŻ DO 26 000 RESTAURACJI NA CAŁYM ŚWIECIE?
Jesteśmy w ponad 150 krajach, a każdego dnia odwiedza nas kilkanaście milionów klientów. Aż trudno dziś uwierzyć, że w 1930 roku, gdy Harland Sanders zakładał pierwszą restaurację KFC, miał tylko wyjątkowy przepis na kurczaka i ogromną wiarę, że odniesie sukces. Od początku przyświecała mu również jedna zasada, której był wierny, i której bezwzględnie przestrzegał: „W to, co robisz, angażuj się maksymalnie I rób to jak najlepiej!”
Dziś, mimo że od tamtej pory minęło już wiele lat, nadal ją wyznajemy. Wierzymy, że to właśnie ona stoi za sukcesem KFC i za jej sprawą tak wielu ludzi wybiera dziś nasze restauracje – tu czując się komfortowo, ufając nam i doceniając nasze starania.
NIEZMIENNA JAKOŚĆ OD LAT
OTO NASZA HISTORIA
KFC TO LOKALNE PRODUKTY W NAJLEPSZYM WYDANIU
Gdziekolwiek jesteś, możesz być pewien, że jedzenie, które podamy Ci w KFC, będzie zawsze świeże, przygotowane tuż przed podaniem, ręcznie i od podstaw. Bo tylko takie smakuje najlepiej.
KENTUCKY FRIED CHICKEN
NASZE BIURO PRASOWE
Specjalnie dla Ciebie przygotowujemy materiały prasowe. Jeśli potrzebujesz więcej informacji na nasz temat, pobierz przygotowaną przez nas paczkę. Znajdziesz w niej notatkę o marce, materiały graficzne oraz zdjęcia ilustrujące. Jeśli okaże się, że potrzebujesz czegoś więcej, skontaktuj się z nami, na pewno znajdziemy coś odpowiedniego.