„W TO, CO ROBISZ, ANGAŻUJ SIĘ MAKSYMALNIE I RÓB TO JAK NAJLEPIEJ!”
CZY WIESZ, ŻE KFC ROZROSŁO SIĘ JUŻ DO 26 000 RESTAURACJI NA CAŁYM ŚWIECIE?
Jesteśmy w ponad 150 krajach, a każdego dnia odwiedza nas kilkanaście milionów klientów. Aż trudno dziś uwierzyć, że w 1930 roku, gdy Harland Sanders zakładał pierwszą restaurację KFC, miał tylko wyjątkowy przepis na kurczaka i ogromną wiarę, że odniesie sukces. Od początku przyświecała mu również jedna zasada, której był wierny, i której bezwzględnie przestrzegał: „W to, co robisz, angażuj się maksymalnie I rób to jak najlepiej!”
Dziś, mimo że od tamtej pory minęło już wiele lat, nadal ją wyznajemy. Wierzymy, że to właśnie ona stoi za sukcesem KFC i za jej sprawą tak wielu ludzi wybiera dziś nasze restauracje – tu czując się komfortowo, ufając nam i doceniając nasze starania.
NIEZMIENNA JAKOŚĆ OD LAT
OTO NASZA HISTORIA
KFC TO LOKALNE PRODUKTY W NAJLEPSZYM WYDANIU
Gdziekolwiek jesteś, możesz być pewien, że jedzenie, które podamy Ci w KFC, będzie zawsze świeże, przygotowane tuż przed podaniem, ręcznie i od podstaw. Bo tylko takie smakuje najlepiej.
MASZ PYTANIA?
TY PYTASZ, MY ODPOWIADAMY
KENTUCKY FRIED CHICKEN
NASZE BIURO PRASOWE
Specjalnie dla Ciebie przygotowujemy materiały prasowe. Jeśli potrzebujesz więcej informacji na nasz temat, pobierz przygotowaną przez nas paczkę. Znajdziesz w niej notatkę o marce, materiały graficzne oraz zdjęcia ilustrujące. Jeśli okaże się, że potrzebujesz czegoś więcej, skontaktuj się z nami, na pewno znajdziemy coś odpowiedniego.